De gemiddelde vierkantemeterprijs in Noord is € 2,592/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Noord
1.6%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Noord is
26%
De prijzen van huizen in Noord zijn het afgelopen jaar gegroeid met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Noord.

Als je een huis koopt in Noord zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,592 per vierkante meter. Hiermee doet Noord het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Hengelo. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,894 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Noord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Noord in Hengelo?

Een huis kopen in Noord is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Noord in Hengelo.

In de wijk Noord in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,630 inwoners per vierkante kilometer en 1,930 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 560 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.