De gemiddelde vierkantemeterprijs in Bloemenkwartier Noord is € 4,883/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Bloemenkwartier Noord
2.7%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Bloemenkwartier Noord is
33%
De woningprijzen in Bloemenkwartier Noord zijn het afgelopen jaar toegenomen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Bloemenkwartier Noord.

Als bezitter van een huis in Bloemenkwartier Noord zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,883 per vierkante meter. Hiermee doet Bloemenkwartier Noord het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hilversum. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,850 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bloemenkwartier Noord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Bloemenkwartier Noord in Hilversum?

Een huis kopen in Bloemenkwartier Noord is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bloemenkwartier Noord in Hilversum.

In de wijk Bloemenkwartier Noord in Hilversum is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 11,172 bewoners per vierkante kilometer en 1,345 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Bloemenkwartier Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 490 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hilversum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.