De gemiddelde vierkantemeterprijs in Kleine Driftbuurt is € 4,408/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kleine Driftbuurt
2.1%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Kleine Driftbuurt is
37%
De huizenprijzen in Kleine Driftbuurt zijn het afgelopen jaar gestegen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Kleine Driftbuurt.

Als je een huis koopt in Kleine Driftbuurt zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,408 per vierkante meter. Hiermee doet Kleine Driftbuurt het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Hilversum. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,850 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kleine Driftbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Kleine Driftbuurt in Hilversum?

Een huis kopen in Kleine Driftbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kleine Driftbuurt in Hilversum.

In de wijk Kleine Driftbuurt in Hilversum is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9,119 inwoners per vierkante kilometer en 2,075 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Kleine Driftbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 680 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hilversum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.