De gemiddelde vierkantemeterprijs in Bovenmaat-Oost is € 3,729/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Bovenmaat-Oost
-3.8%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Bovenmaat-Oost is
27%
De woningprijzen in Bovenmaat-Oost zijn het afgelopen jaar toegenomen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Bovenmaat-Oost.

Als bezitter van een huis in Bovenmaat-Oost zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,729 per vierkante meter. Hiermee doet Bovenmaat-Oost het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Huizen. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,940 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bovenmaat-Oost gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Bovenmaat-Oost in Huizen?

Een huis kopen in Bovenmaat-Oost is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bovenmaat-Oost in Huizen.

In de wijk Bovenmaat-Oost in Huizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,352 bewoners per vierkante kilometer en 600 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Bovenmaat-Oost zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 205 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Huizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.