De gemiddelde vierkantemeterprijs in Holz is € 1,760/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Holz
-0.6%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Holz is
27%
De woningwaardes in Holz zijn het afgelopen jaar verminderd met
-2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Holz.

Als je investeert in een huis in Holz zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde verminderde het afgelopen jaar met -2.0% tot een gemiddelde prijs van € 1,760 per vierkante meter. Hiermee doet Holz het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Kerkrade. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 2,151 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Holz achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Holz in Kerkrade?

Een huis kopen in Holz is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Holz in Kerkrade.

In de wijk Holz in Kerkrade is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,217 mensen per vierkante kilometer en 1,240 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Holz zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 315 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Kerkrade on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.