De gemiddelde prijs per vierkante meter in Julianapark is € 2,760/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Julianapark
7.4%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Julianapark is
26%
De waarde van woningen in Julianapark zijn het afgelopen jaar opgelopen met
1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Julianapark.

Met een woning in Julianapark zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,760 per vierkante meter. Hiermee doet Julianapark het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Leeuwarden. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,768 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Julianapark achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Julianapark in Leeuwarden?

Een huis kopen in Julianapark is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Julianapark in Leeuwarden.

In de buurt Julianapark in Leeuwarden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,000 inwoners per vierkante kilometer en 750 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Julianapark zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 260 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leeuwarden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.