De gemiddelde vierkantemeterprijs in Transvaalbuurt is € 5,167/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Transvaalbuurt
2.5%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Transvaalbuurt is
36%
De waarde van huizen in Transvaalbuurt zijn het afgelopen jaar opgelopen met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Transvaalbuurt.

Als je investeert in een huis in Transvaalbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,167 per vierkante meter. Hiermee doet Transvaalbuurt het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Leiden. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,797 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Transvaalbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Transvaalbuurt in Leiden?

Een huis kopen in Transvaalbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Transvaalbuurt in Leiden.

In de wijk Transvaalbuurt in Leiden is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 10,131 mensen per vierkante kilometer en 1,270 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Transvaalbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 165 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 8% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 24% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leiden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.