De gemiddelde vierkantemeterprijs in Amstelwijk is € 3,971/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Amstelwijk
7.1%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Amstelwijk is
29%
De woningwaardes in Amstelwijk zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Amstelwijk.

Als je investeert in een huis in Amstelwijk zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,971 per vierkante meter. Hiermee doet Amstelwijk het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,396 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Amstelwijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Amstelwijk in Leidschendam?

Een huis kopen in Amstelwijk is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Amstelwijk in Leidschendam.

In de wijk Amstelwijk in Leidschendam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,795 mensen per vierkante kilometer en 310 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Amstelwijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 65 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 24% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leidschendam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.