De lokale huizenprijzen in De Heuvel noord.

Als je een huis koopt in De Heuvel noord zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,663 per vierkante meter. Hiermee doet De Heuvel noord het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,392 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Heuvel noord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Ontdek de Walter Aankoopservice in Leidschendam! Onze data-analisten kennen de exacte waarde van elke woning en weten precies hoeveel je moet bieden. Walter begeleidt je bij elke stap in het aankoopproces, zodat je jouw droomhuis in Leidschendam zonder zorgen kunt kopen. Laat je verrassen door onze datagedreven aanpak en ervaar het gemak van Walter's expertise. Kies voor zekerheid en succes met de Walter Aankoopservice in Leidschendam.

Wonen in De Heuvel noord in Leidschendam.

In de wijk De Heuvel noord in Leidschendam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 10,933 inwoners per vierkante kilometer en 760 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in De Heuvel noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 260 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leidschendam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.