De gemiddelde prijs per vierkante meter in Binnenstad is € 3,551/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Binnenstad
7.8%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Binnenstad is
25%
De huizenprijzen in Binnenstad zijn het afgelopen jaar gezakt met
-5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Binnenstad.

Met een woning in Binnenstad zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs zakte het afgelopen jaar met -5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,551 per vierkante meter. Hiermee doet Binnenstad het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Maassluis. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,365 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Binnenstad achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Binnenstad in Maassluis?

Een huis kopen in Binnenstad is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Binnenstad in Maassluis.

In de buurt Binnenstad in Maassluis is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 11,018 inwoners per vierkante kilometer en 610 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Binnenstad zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 145 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maassluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.