De gemiddelde prijs per vierkante meter in Caberg is € 2,868/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Caberg
4.6%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Caberg is
25%
De woningprijzen in Caberg zijn het afgelopen jaar toegenomen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Caberg.

Met een woning in Caberg zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,868 per vierkante meter. Hiermee doet Caberg het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Maastricht. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Caberg voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Caberg in Maastricht?

Een huis kopen in Caberg is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Caberg in Maastricht.

In de buurt Caberg in Maastricht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,289 inwoners per vierkante kilometer en 1,665 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Caberg zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 470 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.