De gemiddelde prijs per vierkante meter in 't Broek is € 3,214/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in 't Broek
4.6%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in 't Broek is
23%
De woningprijzen in 't Broek zijn het afgelopen jaar toegenomen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in 't Broek.

Met een woning in 't Broek zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,214 per vierkante meter. Hiermee doet 't Broek het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Nijmegen. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,038 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt 't Broek voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in 't Broek in Nijmegen?

Een huis kopen in 't Broek is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in 't Broek in Nijmegen.

In de buurt 't Broek in Nijmegen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,060 inwoners per vierkante kilometer en 1,610 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in 't Broek zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 710 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nijmegen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.