De lokale woningmarkt in Winschoten-Zuid.

Als je investeert in een huis in Winschoten-Zuid zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,139 per vierkante meter. Hiermee doet Winschoten-Zuid het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Oldambt. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 2,266 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Winschoten-Zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Winschoten-Zuid in Winschoten?

Een huis kopen in Winschoten-Zuid is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Winschoten-Zuid in Winschoten.

In de wijk Winschoten-Zuid in Winschoten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,321 mensen per vierkante kilometer en 1,500 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Winschoten-Zuid zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 420 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Winschoten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.