De gemiddelde prijs per vierkante meter in Winschoten-Bomenbuurt is € 2,193/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Winschoten-Bomenbuurt
1.3%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Winschoten-Bomenbuurt is
24%
De waarde van woningen in Winschoten-Bomenbuurt zijn het afgelopen jaar opgelopen met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Winschoten-Bomenbuurt.

Als woningbezitter in Winschoten-Bomenbuurt zit je prima. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,193 per vierkante meter. Hiermee doet Winschoten-Bomenbuurt het net zo goed dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Oldambt. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,260 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Winschoten-Bomenbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Winschoten-Bomenbuurt in Winschoten?

Een huis kopen in Winschoten-Bomenbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Winschoten-Bomenbuurt in Winschoten.

In de buurt Winschoten-Bomenbuurt in Winschoten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,968 mensen per vierkante kilometer en 1,145 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Winschoten-Bomenbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 395 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Winschoten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.