De gemiddelde vierkantemeterprijs in Buitengebied-Zuid is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Buitengebied-Zuid is
22%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Buitengebied-Zuid.

Als bezitter van een huis in Buitengebied-Zuid zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied-Zuid het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Oss. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,425 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Buitengebied-Zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Buitengebied-Zuid in Oss?

Een huis kopen in Buitengebied-Zuid is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied-Zuid in Oss.

In de wijk Buitengebied-Zuid in Oss is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 63 bewoners per vierkante kilometer en 135 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Buitengebied-Zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 50 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 18% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oss on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.