De gemiddelde vierkantemeterprijs in Wheermolen is € 4,117/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Wheermolen
5.8%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Wheermolen is
25%
De waarde van huizen in Wheermolen zijn het afgelopen jaar opgelopen met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Wheermolen.

Als bezitter van een huis in Wheermolen zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,117 per vierkante meter. Hiermee doet Wheermolen het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Purmerend. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 4,134 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Wheermolen voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Wheermolen in Purmerend?

Een huis kopen in Wheermolen is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Wheermolen in Purmerend.

In de wijk Wheermolen in Purmerend is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,604 bewoners per vierkante kilometer en 3,740 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Wheermolen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 1,175 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 24% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Purmerend on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.