De gemiddelde prijs per vierkante meter in Gors is € 3,890/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Gors
4.1%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Gors is
24%
De waarde van woningen in Gors zijn het afgelopen jaar opgelopen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Gors.

Als je woningbezitter wordt in Gors zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,890 per vierkante meter. Hiermee doet Gors het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Purmerend. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 4,144 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Gors voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Gors in Purmerend?

Een huis kopen in Gors is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Gors in Purmerend.

In de buurt Gors in Purmerend is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,040 bewoners per vierkante kilometer en 4,315 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Gors zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,535 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Purmerend on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.