De gemiddelde vierkantemeterprijs in Marlot is € 4,888/m²

Gemiddeld is er flink onderboden in de afgelopen 12 maanden in Marlot
-6.2%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Marlot is
24%
De huizenprijzen in Marlot zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Marlot.

Als je een huis koopt in Marlot zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,888 per vierkante meter. Hiermee doet Marlot het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente 's-Gravenhage. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,339 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Marlot achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Marlot in 's-Gravenhage?

Een huis kopen in Marlot is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Marlot in 's-Gravenhage.

In de wijk Marlot in 's-Gravenhage is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 899 inwoners per vierkante kilometer en 305 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Marlot zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 130 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenhage on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.