De gemiddelde prijs per vierkante meter in Empel is € 3,641/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Empel
3.2%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Empel is
23%
De prijzen van woningen in Empel zijn het afgelopen jaar gegroeid met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Empel.

Als woningbezitter in Empel zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,641 per vierkante meter. Hiermee doet Empel het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente 's-Hertogenbosch. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met -7.0% tot € 4,066 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Empel achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Empel in 's-Hertogenbosch?

Een huis kopen in Empel is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Empel in 's-Hertogenbosch.

In de buurt Empel in 's-Hertogenbosch is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,138 mensen per vierkante kilometer en 2,350 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Empel zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,320 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 22% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Hertogenbosch on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.