De gemiddelde vierkantemeterprijs in Vogelbuurt is € 3,320/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Vogelbuurt
11.1%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Vogelbuurt is
28%
De woningprijzen in Vogelbuurt zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Vogelbuurt.

Als bezitter van een huis in Vogelbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,320 per vierkante meter. Hiermee doet Vogelbuurt het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Schiedam. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,416 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Vogelbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Vogelbuurt in Schiedam?

Een huis kopen in Vogelbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vogelbuurt in Schiedam.

In de wijk Vogelbuurt in Schiedam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,534 bewoners per vierkante kilometer en 685 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Vogelbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 250 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.