De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Wiken is € 2,381/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Wiken
1.9%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in De Wiken is
28%
De waarde van woningen in De Wiken zijn het afgelopen jaar opgelopen met
16.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in De Wiken.

Als woningbezitter in De Wiken zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 16.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,381 per vierkante meter. Hiermee doet De Wiken het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Smallingerland. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 2,752 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Wiken voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Wiken in Drachten?

Een huis kopen in De Wiken is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Wiken in Drachten.

In de buurt De Wiken in Drachten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,838 mensen per vierkante kilometer en 2,160 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in De Wiken zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 670 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Drachten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.