De gemiddelde vierkantemeterprijs in Breugel is € 3,847/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Breugel
2.5%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Breugel is
27%
De huizenprijzen in Breugel zijn het afgelopen jaar gestegen met
18.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Breugel.

Als je een huis koopt in Breugel zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 18.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,847 per vierkante meter. Hiermee doet Breugel het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Son en Breugel. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 12.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Breugel voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Breugel in Son en Breugel?

Een huis kopen in Breugel is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Breugel in Son en Breugel.

In de wijk Breugel in Son en Breugel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 976 inwoners per vierkante kilometer en 475 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Breugel zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 160 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Son en Breugel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.