De gemiddelde vierkantemeterprijs in Maarsseveen is € 5,429/m²

Gemiddeld is er enorm onderboden in de afgelopen 12 maanden in Maarsseveen
-11.2%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Maarsseveen is
20%
De prijzen van huizen in Maarsseveen zijn het afgelopen jaar gegroeid met
55.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Maarsseveen.

Als je een huis koopt in Maarsseveen zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 55.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,429 per vierkante meter. Hiermee doet Maarsseveen het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Stichtse Vecht. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,702 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Maarsseveen voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Maarsseveen in Maarssen?

Een huis kopen in Maarsseveen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Maarsseveen in Maarssen.

In de wijk Maarsseveen in Maarssen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 267 inwoners per vierkante kilometer en 250 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Maarsseveen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 105 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maarssen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.