De gemiddelde prijs per vierkante meter in Bedrijventerrein Vossenberg is € 0/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Bedrijventerrein Vossenberg
12.5%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Bedrijventerrein Vossenberg is
29%
De woningprijzen in Bedrijventerrein Vossenberg zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Bedrijventerrein Vossenberg.

Als woningbezitter in Bedrijventerrein Vossenberg zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Bedrijventerrein Vossenberg het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Tilburg. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,427 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bedrijventerrein Vossenberg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Bedrijventerrein Vossenberg in Tilburg?

Een huis kopen in Bedrijventerrein Vossenberg is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bedrijventerrein Vossenberg in Tilburg.

In de buurt Bedrijventerrein Vossenberg in Tilburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 18 mensen per vierkante kilometer en 50 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Bedrijventerrein Vossenberg zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 15 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 5% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Tilburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.