De gemiddelde prijs per vierkante meter in Buitengebied Tilburg Zuid-West is € 4,507/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Buitengebied Tilburg Zuid-West
5.4%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Buitengebied Tilburg Zuid-West is
24%
De waarde van woningen in Buitengebied Tilburg Zuid-West zijn het afgelopen jaar opgelopen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Buitengebied Tilburg Zuid-West.

Als woningbezitter in Buitengebied Tilburg Zuid-West zit je prima. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,507 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied Tilburg Zuid-West het net zo goed dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Tilburg. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,427 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Buitengebied Tilburg Zuid-West gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Buitengebied Tilburg Zuid-West in Tilburg?

Een huis kopen in Buitengebied Tilburg Zuid-West is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied Tilburg Zuid-West in Tilburg.

In de buurt Buitengebied Tilburg Zuid-West in Tilburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 42 mensen per vierkante kilometer en 105 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Buitengebied Tilburg Zuid-West zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 6% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Tilburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.