De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Polders is € 4,123/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Polders
3.3%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in De Polders is
22%
De woningprijzen in De Polders zijn het afgelopen jaar toegenomen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in De Polders.

Als bezitter van een huis in De Polders zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,123 per vierkante meter. Hiermee doet De Polders het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Veldhoven. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 11.0% tot € 4,024 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Polders achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Polders in Veldhoven?

Een huis kopen in De Polders is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Polders in Veldhoven.

In de wijk De Polders in Veldhoven is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,415 bewoners per vierkante kilometer en 1,220 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in De Polders zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 445 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veldhoven on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.