De gemiddelde vierkantemeterprijs in Oud-Clingendaal is € 6,047/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Oud-Clingendaal
1.9%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Oud-Clingendaal is
32%
De huizenprijzen in Oud-Clingendaal zijn het afgelopen jaar gedaald met
-6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Oud-Clingendaal.

Als je investeert in een huis in Oud-Clingendaal zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs daalde het afgelopen jaar met -6.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,047 per vierkante meter. Hiermee doet Oud-Clingendaal het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Wassenaar. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,926 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Oud-Clingendaal achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Oud-Clingendaal in Wassenaar?

Een huis kopen in Oud-Clingendaal is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oud-Clingendaal in Wassenaar.

In de wijk Oud-Clingendaal in Wassenaar is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 432 mensen per vierkante kilometer en 290 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Oud-Clingendaal zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 110 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wassenaar on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.