De gemiddelde prijs per vierkante meter in Geerestein is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 0 tot 15 jaar in Geerestein is
22%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Geerestein.

Als woningbezitter in Geerestein zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Geerestein het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Woudenberg. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,062 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Geerestein achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Geerestein in Woudenberg?

Een huis kopen in Geerestein is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Geerestein in Woudenberg.

In de buurt Geerestein in Woudenberg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 38 mensen per vierkante kilometer en 55 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Geerestein zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 19% tussen de 25 tot 45 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Woudenberg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.