De gemiddelde prijs per vierkante meter in Staatsliedenbuurt is € 3,052/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Staatsliedenbuurt
4.6%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Staatsliedenbuurt is
29%
De woningprijzen in Staatsliedenbuurt zijn het afgelopen jaar toegenomen met
15.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Staatsliedenbuurt.

Als woningbezitter in Staatsliedenbuurt zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 15.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,052 per vierkante meter. Hiermee doet Staatsliedenbuurt het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Zutphen. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,352 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Staatsliedenbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Staatsliedenbuurt in Zutphen?

Een huis kopen in Staatsliedenbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Staatsliedenbuurt in Zutphen.

In de buurt Staatsliedenbuurt in Zutphen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,946 mensen per vierkante kilometer en 590 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Staatsliedenbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 195 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zutphen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.