De gemiddelde prijs per vierkante meter in Zwanevlot en De Brink is € 2,535/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Zwanevlot en De Brink
10.0%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Zwanevlot en De Brink is
38%
De huizenprijzen in Zwanevlot en De Brink zijn het afgelopen jaar gestegen met
15.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Zwanevlot en De Brink.

Als je woningbezitter wordt in Zwanevlot en De Brink zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 15.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,535 per vierkante meter. Hiermee doet Zwanevlot en De Brink het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Zutphen. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,352 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Zwanevlot en De Brink voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Zwanevlot en De Brink in Zutphen?

Een huis kopen in Zwanevlot en De Brink is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zwanevlot en De Brink in Zutphen.

In de buurt Zwanevlot en De Brink in Zutphen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,263 bewoners per vierkante kilometer en 630 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Zwanevlot en De Brink zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 150 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zutphen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.