De gemiddelde vierkantemeterprijs in Walburg is € 3,352/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Walburg
3.7%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Walburg is
35%
De woningprijzen in Walburg zijn het afgelopen jaar toegenomen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Walburg.

Als je investeert in een huis in Walburg zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,352 per vierkante meter. Hiermee doet Walburg het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Zwijndrecht. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,521 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Walburg voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Walburg in Zwijndrecht?

Een huis kopen in Walburg is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Walburg in Zwijndrecht.

In de wijk Walburg in Zwijndrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,665 mensen per vierkante kilometer en 4,455 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Walburg zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 1,280 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zwijndrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.