De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Landstreken is € 2,987/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in De Landstreken
15.9%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in De Landstreken is
23%
De huizenprijzen in De Landstreken zijn het afgelopen jaar gestegen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in De Landstreken.

Als woningbezitter in De Landstreken zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,987 per vierkante meter. Hiermee doet De Landstreken het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Dronten. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,300 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Landstreken achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Landstreken in Dronten?

Een huis kopen in De Landstreken is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Landstreken in Dronten.

In de buurt De Landstreken in Dronten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,905 mensen per vierkante kilometer en 570 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in De Landstreken zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 195 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Dronten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.