De gemiddelde prijs per vierkante meter in Slachthuiswijk is € 5,519/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Slachthuiswijk
9.3%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Slachthuiswijk is
31%
De prijzen van woningen in Slachthuiswijk zijn het afgelopen jaar gegroeid met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Slachthuiswijk.

Als je woningbezitter wordt in Slachthuiswijk zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,519 per vierkante meter. Hiermee doet Slachthuiswijk het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Haarlem. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 5,629 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Slachthuiswijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Slachthuiswijk in Haarlem?

Een huis kopen in Slachthuiswijk is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Slachthuiswijk in Haarlem.

In de buurt Slachthuiswijk in Haarlem is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,574 bewoners per vierkante kilometer en 2,865 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Slachthuiswijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 895 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Haarlem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.