De gemiddelde prijs per vierkante meter in Vossenberg is € 2,800/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Vossenberg
3.5%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Vossenberg is
34%
De woningwaardes in Vossenberg zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Vossenberg.

Als woningbezitter in Vossenberg zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,800 per vierkante meter. Hiermee doet Vossenberg het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Helmond. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,196 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vossenberg voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Vossenberg in Helmond?

Een huis kopen in Vossenberg is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vossenberg in Helmond.

In de buurt Vossenberg in Helmond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,802 mensen per vierkante kilometer en 1,520 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Vossenberg zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 500 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Helmond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.