De gemiddelde vierkantemeterprijs in Oosterveld is € 0/m²

Gemiddeld is er enorm onderboden in de afgelopen 12 maanden in Oosterveld
-37.0%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Oosterveld is
20%
De woningprijzen in Oosterveld zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Oosterveld.

Als bezitter van een huis in Oosterveld zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Oosterveld het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hengelo. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,894 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Oosterveld achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Oosterveld in Hengelo?

Een huis kopen in Oosterveld is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oosterveld in Hengelo.

In de wijk Oosterveld in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 144 bewoners per vierkante kilometer en 30 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Oosterveld zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 7% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.