De gemiddelde vierkantemeterprijs in Houten Buitengebied is € 0/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Houten Buitengebied
0.0%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Houten Buitengebied is
23%
De prijzen van huizen in Houten Buitengebied zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Houten Buitengebied.

Als je een huis koopt in Houten Buitengebied zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Houten Buitengebied het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Houten. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,623 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Houten Buitengebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Houten Buitengebied in Houten?

Een huis kopen in Houten Buitengebied is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Houten Buitengebied in Houten.

In de wijk Houten Buitengebied in Houten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 45 inwoners per vierkante kilometer en 175 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Houten Buitengebied zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 70 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Houten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.