De lokale huizenmarkt in Leidschendam - Zuid De Oude Bleijck.

Als bezitter van een huis in Leidschendam - Zuid De Oude Bleijck zit je prima. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,926 per vierkante meter. Hiermee doet Leidschendam - Zuid De Oude Bleijck het net zo goed dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,392 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Leidschendam - Zuid De Oude Bleijck voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Leidschendam - Zuid De Oude Bleijck in Leidschendam?

Een huis kopen in Leidschendam - Zuid De Oude Bleijck is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Leidschendam - Zuid De Oude Bleijck in Leidschendam.

In de wijk Leidschendam - Zuid De Oude Bleijck in Leidschendam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,072 bewoners per vierkante kilometer en 460 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Leidschendam - Zuid De Oude Bleijck zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 160 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leidschendam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.