De gemiddelde prijs per vierkante meter in Omgeving Industrieterrein is € 4,253/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Omgeving Industrieterrein
3.9%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Omgeving Industrieterrein is
34%
De woningprijzen in Omgeving Industrieterrein zijn het afgelopen jaar toegenomen met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Omgeving Industrieterrein.

Als woningbezitter in Omgeving Industrieterrein zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,253 per vierkante meter. Hiermee doet Omgeving Industrieterrein het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Oisterwijk. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,958 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Omgeving Industrieterrein voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Omgeving Industrieterrein in Oisterwijk?

Een huis kopen in Omgeving Industrieterrein is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Omgeving Industrieterrein in Oisterwijk.

In de buurt Omgeving Industrieterrein in Oisterwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 465 mensen per vierkante kilometer en 305 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Omgeving Industrieterrein zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 115 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 21% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oisterwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.