De gemiddelde prijs per vierkante meter in Muntel / Vliert is € 4,814/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Muntel / Vliert
3.6%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Muntel / Vliert is
31%
De woningprijzen in Muntel / Vliert zijn het afgelopen jaar toegenomen met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Muntel / Vliert.

Als woningbezitter in Muntel / Vliert zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,814 per vierkante meter. Hiermee doet Muntel / Vliert het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente 's-Hertogenbosch. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met -7.0% tot € 4,066 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Muntel / Vliert achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Muntel / Vliert in 's-Hertogenbosch?

Een huis kopen in Muntel / Vliert is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Muntel / Vliert in 's-Hertogenbosch.

In de buurt Muntel / Vliert in 's-Hertogenbosch is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,674 mensen per vierkante kilometer en 3,805 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Muntel / Vliert zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 925 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Hertogenbosch on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.