De gemiddelde prijs per vierkante meter in Maarschalkerweerd en Mereveld is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Maarschalkerweerd en Mereveld is
26%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Maarschalkerweerd en Mereveld.

Als woningbezitter in Maarschalkerweerd en Mereveld zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Maarschalkerweerd en Mereveld het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Utrecht. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 5,328 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Maarschalkerweerd en Mereveld achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Maarschalkerweerd en Mereveld in Utrecht?

Een huis kopen in Maarschalkerweerd en Mereveld is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Maarschalkerweerd en Mereveld in Utrecht.

In de buurt Maarschalkerweerd en Mereveld in Utrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 94 mensen per vierkante kilometer en 90 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Maarschalkerweerd en Mereveld zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 35 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 23% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Utrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.