De gemiddelde vierkantemeterprijs in Rubenslaan en omgeving is € 5,667/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Rubenslaan en omgeving
5.2%
Het percentage mensen tussen de 15 tot 25 jaar in Rubenslaan en omgeving is
47%
De waarde van huizen in Rubenslaan en omgeving zijn het afgelopen jaar gedaald met
-8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Rubenslaan en omgeving.

Als je investeert in een huis in Rubenslaan en omgeving zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis daalde het afgelopen jaar met -8.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,667 per vierkante meter. Hiermee doet Rubenslaan en omgeving het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Utrecht. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 5,328 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Rubenslaan en omgeving achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Rubenslaan en omgeving in Utrecht?

Een huis kopen in Rubenslaan en omgeving is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rubenslaan en omgeving in Utrecht.

In de wijk Rubenslaan en omgeving in Utrecht is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,979 mensen per vierkante kilometer en 2,290 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Rubenslaan en omgeving zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 115 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 5% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 30% tussen de 25 tot 45 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Utrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.