De gemiddelde prijs per vierkante meter in Binderen is € 2,995/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Binderen
4.3%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Binderen is
28%
De huizenprijzen in Binderen zijn het afgelopen jaar gestegen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Binderen.

Als je woningbezitter wordt in Binderen zit je prima. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,995 per vierkante meter. Hiermee doet Binderen het net zo goed dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Helmond. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,196 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Binderen voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Binderen in Helmond?

Een huis kopen in Binderen is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Binderen in Helmond.

In de buurt Binderen in Helmond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,310 bewoners per vierkante kilometer en 1,825 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Binderen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 580 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Helmond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.