De gemiddelde vierkantemeterprijs in Wijngaarden-Buitengebied is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 0 tot 15 jaar in Wijngaarden-Buitengebied is
50%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Wijngaarden-Buitengebied.

Als je investeert in een huis in Wijngaarden-Buitengebied zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Wijngaarden-Buitengebied het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Molenlanden. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,690 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Wijngaarden-Buitengebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Wijngaarden-Buitengebied in Wijngaarden?

Een huis kopen in Wijngaarden-Buitengebied is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Wijngaarden-Buitengebied in Wijngaarden.

In de wijk Wijngaarden-Buitengebied in Wijngaarden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2 mensen per vierkante kilometer en 5 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Wijngaarden-Buitengebied zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 0 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 50% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 0% tussen de 25 tot 45 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wijngaarden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.