De gemiddelde vierkantemeterprijs in Dobbewijk-Zuid is € 4,087/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Dobbewijk-Zuid
5.4%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Dobbewijk-Zuid is
20%
De prijzen van huizen in Dobbewijk-Zuid zijn het afgelopen jaar gegroeid met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Dobbewijk-Zuid.

Als je investeert in een huis in Dobbewijk-Zuid zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,087 per vierkante meter. Hiermee doet Dobbewijk-Zuid het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Leiden. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,816 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Dobbewijk-Zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Dobbewijk-Zuid in Leiden?

Een huis kopen in Dobbewijk-Zuid is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Dobbewijk-Zuid in Leiden.

In de wijk Dobbewijk-Zuid in Leiden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,400 mensen per vierkante kilometer en 1,940 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Dobbewijk-Zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 850 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leiden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.