De gemiddelde vierkantemeterprijs in Heseveld is € 4,142/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Heseveld
4.6%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Heseveld is
32%
De woningwaardes in Heseveld zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Heseveld.

Als bezitter van een huis in Heseveld zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,142 per vierkante meter. Hiermee doet Heseveld het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Nijmegen. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,038 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Heseveld achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Heseveld in Nijmegen?

Een huis kopen in Heseveld is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Heseveld in Nijmegen.

In de wijk Heseveld in Nijmegen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,210 bewoners per vierkante kilometer en 3,500 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Heseveld zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 740 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nijmegen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.